Kariyer Yol Haritası – İş Arama/Değiştirme Strateji Görüşmemiz Nasıl Yapılır?

Kariyer hayat boyu süren bir yolculuktur. Kariyer, ulaşılmak istenen bir nokta ya da hedeften ziyade, birden çok işi yaptığınız, birden çok mesleğe sahip olduğunuz, hayat boyu öğrenmenin devam ettiği uzun bir yolculuk ve bu uzun yolun tamamıdır. Kariyer yolu, dümdüz ve doğrusal bir çizgi izlemez. Bu yolculuk engelsiz bir yolculuk değildir, inişli çıkışlı, hızlı ve zaman zaman ani hareketleri olan bir yolculuktur. Bu nedenle kariyer planlanmaz, yönetilir.

Sizlere, kariyerinize değer katmayı ve arzu ettiğiniz iş/pozisyon ile en hızlı şekilde buluşabilme imkanlarınızı çoğaltmanıza altyapı sunan “Kariyer Yol Haritası – İş Arama/Değiştirme Strateji Görüşmesi” (Kariyer Mentorluğu) hizmetimiz hakkında bilgi vermek isterim.

** Görüşmemizin öncesinde “Ön Bilgi Formu” iletiyor, bazı bilgilerinizi rica ediyor ve randevu takvimimiz belirliyoruz. Görüşmemiz öncesi, doldurduğunuz Ön Bilgi Formunu, özgeçmişinizi ve varsa Linkedin profilinizi inceliyor; profiliniz üzerinde bir önizleme çalışması yapıyorum.

** Seanslarımız online olarak Skype uygulaması üzerinden gerçekleşiyor. Bunun için iyi bir internete, telefon/tablet ya da bilgisayara ve kulaklığa ihtiyacınız olacaktır. Kendinizi rahat hissettiğiniz tercihen (sessiz) bir mekanda bulunmanız ve not alabileceğiniz bir defter-kaleminizin de olması gerekiyor.

** Kariyer Mentorluğu görüşmemiz 1 saat sürüyor. Bu sürede benim tarafımdan insan kaynakları ve kariyere dair ihtiyacınız doğrultusunda tüm konuları konuşuyor, sorularınızı cevaplıyor, mevcut durumunuzu ve özgeçmişinizi/Linkedin profilinizin kişisel-mesleki yansımasını değerlendiriyorum, durumunuza uygun çözümler, potansiyel kaynaklar ve yol haritaları öneriyorum. Hedeflerinize ulaşmanız için yapmanız gerekenleri adım adım paylaşıyorum. Atmanız gereken olası adımları ve almanız gereken aksiyonları ise beraber önceliklendiriliyoruz

Herkes istediği gibi bir iş ile buluşabilir.

Başarılı bir kariyer yönetimi, kendini çok iyi tanımaktan, aksiyon alabilmekten ve kendini/yeteneklerini iyi pazarlayabilmekten geçer.

 

Ben kimim? Tıklayın

Kariyer hizmetleri paketlerimizi incelemek için tıklayın. 

İletişime geçmek ve teklif almak için tıklayın. 

Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz