Smart Career Turkey 2020 Değerlendirme Raporu

2020 hepimiz için farklı bir yıldı. Çok basit gibi görünen, layıkıyla değer vermeyi unuttuğumuz pek çok şeyin kıymeti hatırladığımız bir yıl oldu. 2020 yılının bizim için nasıl geçtiğini, “Smart Career Turkey 2020 Değerlendirme Raporu” ile sizlerle paylaşıyoruz. Veriler bizlere, hangi deneyim seviyesinde/hangi sektörlerden iş insanlarının tercihi olduğumuzu, hangi hizmetlerin en çok tercih edildiğini, kariyer hizmetleri alanında ülkemize sunduğumuz İLK’leri ve yıl içinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri gösteriyor.

Her zorluk sonrasında bir kolaylığı getirir. Mutlaka bu yılın da hayatlarımızda, işlerimizde çeşitli şekillerde muhtelif katma değerler yarattığına eminim.

Bizleri tercih eden; hizmetlerimizle değerlerini layıkıyla konumlamaya çalıştığımız Türkiye’nin en önemli kurumlarında görev alan (-ve dahi görev alacak olan-) yöneticilerimize, iş insanlarına, içten yorumları ve mesajlarıyla nazik takipçilerimize ve pırıl pırıl gençlerimize teşekkür ederiz. 2021 itibarıyla beraber çalışarak kariyer marka değerlerine değer katacağımız nice dostlara….

 

Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz