Çok sayıda yöneticimizin ortak sıkıntısı genellikle şu çalışma hayatlarının yoğunluğunda kendi kişisel kariyer markalarına herhangi bir yatırım yapmadıklarını/yapamadıklarını fark ediyorlardı. Ve bu onlara rahatsızlık veriyordu.

Yakın dönem #careerbranding çalışmalarını yaptığımız müşteri profillerimizi zaman zaman paylaşıyorum. Smart Career Türkiye olarak ülkemizin üst düzey yöneticilerinin ve dünyanın farklı ülkelerinde görev yapan Türk Expat yöneticilerimizin tercih ettiği kariyer markalama ajansı olmak gurur veriyor.

Profesyonel Özgeçmiş/Ön Yazı, Biyografi, Linkedin Profil çalışmalarımız, eğitim ve mentorluk programlarımızla, işbirliği yaptığımız değerli yöneticilerimizin kişisel kariyer markalarını konumluyor, kendilerini daha doğru ifade etmeleri konusunda yol gösterici olarak, kariyerlerinde kendilerini tercih edilir ve etkileyici profiller olarak sunmalarını sağlıyoruz.

☑ Bir yöneticinin kariyer markası, kişisel ve ticari nitelikleri bir bütün olarak kapsar.

☑ Kurumsal stratejileri uygulama, hedefleri gerçekleştirme, yüksek performanslı ekipleri o hedeflere ulaştırma, karlılığı ve üretkenliği artırma, giderleri düşürme gibi çok sayıda yönetsel ve liderlik niteliklerine odaklanır.

Üst düzey yöneticilerimizle yapılan profesyonel özgeçmiş/ön yazı & Linkedin branding çalışmalarının çoğu İngilizce tercih ediliyor. Ve her biri projelendiriliyor. Çalışma takvimimize göre sıralanıyor.

Yönetici özgeçmişleri tarafımdan hazırlanıyor. Global standartlarda yapılan yönetici özgeçmişleri detaylı çalışılan dökümanlardır ve 1-2 günde hazırlanamazlar ⚠ Yöneticinin kariyer marka vaadini, konumlamasını, deneyimlerini, sayısal verileri, başarılarını ve muhtelif detayları içerirler.

Yöneticilerimizin, kariyer değişikliğine ya da yeni bir adıma karar vermelerinin yanısıra, olası iş fırsatlarına en hızlı şekilde hazır olmaları önemli. Bu nedenle üst düzey yöneticilerimize özgeçmiş ve Linkedin profil çalışmaları için kendilerine bir zaman vermeleri ve aceleye getirmemelerini öneriyorum.

İlginize teşekkür ediyor, bilginize sunuyoruz.

Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz