Kazandıran Kişisel Markalaşma Formülleri

Online eğitim platformum CareerBRAND Academy 1 yaşında… Kariyer markasına yatırım yapan 100+ öğrencisi ile 1 yılı geride bıraktı.

28 Mart 2024 tarihinde CareerBRAND Academy online eğitim platformuma 4. online eğitimim olan Solo Girişimciler için Kazandıran Kişisel Markalaşma Formülleri’ni anlattığım Smart SoloBRAND eklendi.

Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın ürünü olan bu eğitim kendi ismiyle – kendi kişisel markasıyla işe yapan ve/veya yapmak isteyen Solo Girişimcilere özel olarak hazırladığım bir online eğitim.

Türkiye’de Solo Girişimciler için hazırlanmış ilk ve tek online kurs formatında kişisel markalaşma eğitimini size sunmaktan mutluluk ve tatlı bir gurur duyuyorum.

Kariyerlerinde çok başarılı ve deneyimli olsalar bile müşterilerimden sıkça duyduğum bir cümle vardır;

“Başarılı olacağımı bilsem kendi işimi kurmak, kendim için bir şeyler yapmak isterim”.

Bunu denemeden bilmek imkansız! Ancak denerken işi şansa bırakmak da anlamsız!

Habire vizyon, misyon, tutkunu bul, otantik ol diyerek birbirinin aynı şeylerden bahsedenlerden siz de benim gibi sıkıldıysanız (ki ben baya sıkıldım açıkçası); ben bu eğitimle size kişisel markalaşma gerçeklerini bu yolları yürümüş ve deneyimlemiş biri olarak nokta atışı anlatıyorum.

Bir şeyler uygulamaya geçtiğinde farklı olabiliyor. Bu hep aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaya benzemiyor. Marka arketipleri anlatmaya da benzemiyor 🙂 Teorik bağlantılar, gerçek hayattan uzak janjanlı tablolar da anlamsız kalıyor. Çünkü Bir Solo Girişimci için hayat böyle akmıyor maalesef.

15 yıllık kurumsal hayatımda büyük şirketlerde çalışıp yöneticilik yaptıktan sonra 2016 yılının sonunda işten ayrıldım, 2017 yılında “iş fikrimi” ve “ne yapabileceğimi” düşündüm. İş fikrimi buldum ve 2018 yılında girişimci oldum. O zamandan bugüne, yaptığım işin, içinde olduğu pazarı ve sektörü domine eden, inovatif, saygı ve güven duyulan, itibarı yüksek ve gelir akışında devamlılığa sahip bir iş sistemim var.

Ve bu eğitimle benim amacım Solo Girişimci olan/olmak isteyenlere etkili bir kişisel marka inşa etmeleri, akıl, para, zaman ve enerji gibi tüm kaynaklarını doğru yönlendirerek başarılı ve kazanan bir solo girişimci olmalarını mümkün olduğunca kolaylaştırmak ve hızlandırmak…

Bu eğitimde maalesef “tutku bulmak” yok, “vizyon-misyon” yok, “bugün de ofisim burası” temalı kahveli laptoplı fotoğraf paylaşıp doğru düzgün bir iş sistemine sahip olmamak yok, “istersen yaparsınlar” hiç yok 🙂 Gerçekler, yapılması gerekenler, kazandıran stratejiler ve atılması gereken adımlar var.

Ayda 100k+ kazanmak isteyen bir diyetisyen, danışman, koç, terapist, astrolog, yabancı dil hocası, some uzmanı ya da hizmet veren olmak istiyorsanız

✅ Kendi isminizle – kişisel markanızla iş yapmanız gerekir.
✅ Kendi isminizle – kişisel markanızla müşteri mıknatısı olmanız gerekir.

Ancak; eğer bu süreçte yapmanız gerekenleri, gereken şekilde yapamazsanız zaman, enerji ve para kaybedersiniz.

– Ürününüz – Hizmetiniz ne? (Ne satacaksınız?)
– Dünyada yapmak istediğiniz bu iş nasıl yapılıyor, biliyor musunuz?
– Nasıl satacaksınız? (İşinizi sistemleştirme)
– Kime satacaksınız? (Müşterileriniz kim olacak)
– Nereden, nasıl satacaksınız? (Websiteniz, LinkedIn ya da Instagram?)
– Kaça satacaksınız? (kendi değer ve eder dengeniz var mı?)

Bunlar en basit gözüken lakin “kişisel marka”sıyla iş yapan bir solo girişimci olmadan önce üzerinde zaman  harcamanız gerekiyor.

Bunlar olmadan başarı da, 6 haneli aylık net kazançta gelmez ❗

Bu yolda mümkün olan en doğru ve sağlam adımlarla ilerleyebilmeniz için online kurs versiyonunda bu masterclass’ı hazırladım. Bu eğitimimde konuları detaylı şekilde sunum üzerinden ilerleyerek tek tek anlatıyorum. Samimi ve gerçek bir “kişisel markalaşma” eğitimi ile ilham almak ve kendi solo girişimcilik sisteminizi inşa etmek istiyorsanız;

4 Modül – 3,5 Saat – 8 Video İçerik

Daha detaylı incelemek ve eğitime hemen başlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Not: Bu eğitimdeki stratejilerden (-denenmiş, uygulanmış ve karşınızda alanının en etkili markalarından sayılan biri tarafından en gerçek ve doğal şekilde aktarılması ile-) mesleğiniz-uzmanlığınız ne olursa olsun kendi kişisel markanızı ve iş sisteminizi kurmak için yararlanabilirsiniz.

Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz